Installation Technology

Alten DDA is de business unit van Alten die gespecialiseerd is in de Installatietechniek. Alten DDA is al 25 jaar werkzaam en heeft een uitstekende reputatie opgebouwd in de branche. Bij Alten DDA draait het, net als bij de andere business units, om techniek. Wij werken voor bedrijven in heel Nederland en onze consultants zijn inzetbaar binnen het gehele installatietechnische traject; van voorlopig ontwerp tot revisietekeningen. Wij hebben elektrotechnische – en werktuigbouwkundige specialisten in dienst in uiteenlopende functies: junior tekenaar tot CAD tekenaar, CAD engineer, senior engineer, werkvoorbereider en calculator.

Installatietechniek

WB60x60-InstallatietechniekSinds de oprichting van Alten DDA wordt er nauw samengewerkt met bedrijven in de installatietechniek. In samenwerking met de opdrachtgever werken we mee aan het ontwerpen en ontwikkelen van hoogwaardige technische installaties voor kantoorgebouwen, ziekenhuizen, winkelcentra en andere multifunctionele bouwwerken. De consultants van Alten DDA creëren innovatieve technische oplossingen, werken technische ontwerpen uit, maar dragen ook zorg voor de voorbereiding en coördinatie van de uitvoering.

Markten:

Woningbouw:

utiliteitsbouw 60x60In de woningbouw is het belangrijk efficiënt en pragmatisch te opereren. Met haar ervaring in deze branche is Alten zich hiervan bewust. In deze snel bewegende markt kan Alten met haar expertise in technische installaties meebewegen bij het ontwerp en management ondersteuning bij de uitvoering.

Utiliteitsbouw

bouwtekening-60x60Het ontwerpen en bouwen van ziekenhuizen tot kantoorgebouwen en van winkelcentra tot gemeentehuizen. Dergelijke projecten behoren tot de dynamische wereld van de utiliteitsbouw. Als het gaat om technische installaties van dergelijke projecten, werkt Alten DDA in alle fasen van ontwerp en project coördinatie in deze markt. Al meer dan 25 jaar.

Nieuwste vacatures

60 services

neem contact op

*verplichte velden