Digital Enterprise

Digitale transformatie is overal om ons heen. IT-systemen gaan in een rap tempo naar de cloud. Mobile oplossingen zijn de norm. Social Media is niet meer weg te denken. Technologische veranderingen hebben grote impact op iedere bedrijfstak.

De veranderingen gaan snel en blijven komen. Big data en analytics nemen inmiddels een steeds centralere positie in. Het internet of things, artificial intelligence en zelflerende machines: de komende jaren zal hun invloed voelbaar worden. Ieder bedrijf zal een digitale strategie moeten hebben om succesvol te blijven en zichzelf voortdurend uit te vinden.

ALTEN helpt u de regie te nemen en te houden. Om de digitale transformatie voor u te laten werken in plaats van er door ingehaald te worden. Want wij begrijpen de techniek. Belangrijker nog, wij begrijpen dat techniek alleen niet genoeg is. Het wat kan niet zonder het hoe: de businessprocessen, de bedrijfscultuur, het leiderschap. En het waarom: dat u uw klanten, uw eindgebruikers, uw werknemers steeds beter kunt geven wat zij nodig hebben.

Op het gebied van Digital Enterprise biedt ALTEN de volgende diensten aan:

.NET en Java Consultancy

We hebben binnen ALTEN een sterke focus op Microsoft producten. We merken dat in het speelveld van de Nederlandse markt er veel gebruik wordt gemaakt van producten en diensten van Microsoft. Onze consultants kennen als geen ander de voordelen en mogelijkheden van Microsoft en de nieuwste technieken.

 

Applicatie ontwikkeling

We komen veel organisaties tegen met uiteenlopende behoeftes en vraagstukken als: de behoefte aan een nieuw CRM systeem, welke mogelijkheden bestaan er voor het uitwisselen van informatie tussen medewerkers intern? Bestaat daar ook een mobiele applicatie voor? Kan ik mijn huidige website koppelen aan ons intranet? Kan ik ons HR systeem ontsluiten in de Cloud? Zo ja, hoe kan dat?

 

Roadmap Digital

Digitale transformatie is het nieuwe buzzwoord. In elke markt vindt het plaats. Organisaties die op deze transformatie inspelen en nieuwe technieken inzetten om de concurrentie voor te zijn, floreren. Organisaties die dit niet doen verliezen hun marktaandeel op de lange termijn. De vraag is: hoe speelt u hier op in?

 

Vacatures Digital Enterprise

ALTEN collegas Wesley Ryan CeciliaLigt jouw passie bij innovatieve, technische IT systemen en vind je het leuk om complexe uitdagingen aan te gaan met de nieuwste technieken? Ontwikkel jij graag passende oplossingen voor backend-, frontend- en integratievraagstukken op basis van Java- en open source-technologie? Dan past een functie bij ALTEN vast goed bij jou! Als consultant kom je in verschillende omgevingen terecht en werk je met de nieuwste technieken. De ideale mogelijkheid om jouw (technische) kennis in te zetten en uit te breiden. Klik hier voor vacatures.

 

Nieuwste vacatures

73 services