BI Service Center

Business Intelligence en Analytics (BI) zijn onmisbare middelen voor een moderne, wendbare organisatie. Toch willen organisaties zich vooral concentreren op eigen klanten, producten en diensten. Het BI Service Center van ALTEN biedt hiervoor uitkomst.

Een team van hoog opgeleide BI consultants helpt u en uw organisatie het optimale BI-systeem te ontwerpen, te implementeren en te onderhouden. Dat bestrijkt een scala aan activiteiten: van technisch beheer tot aan bedrijfskundig advies op strategisch niveau. Op pragmatische, proactieve wijze pakt het BI Service Center team alle werkzaamheden op, waarbij een zorgvuldig afgesproken SLA de samenwerking kan vormen. In alle gevallen geldt het uitgangspunt dat de beschikbaarheid en bruikbaarheid van de BI systemen voorop staat.

Het BI Service Center ziet de recente ontwikkelingen rond Digital Transformation en de Data Driven Enterprise van dichtbij. De BI platformen worden data platformen die naast BI toepassingen ook operationeel (o.a. marketing, IOT) ingezet worden. Hierdoor krijgen ze steeds meer waarde. Maar tegelijk worden ook steeds scherpere, zwaardere eisen aan deze platformen gesteld. Dit betekent dat veel energie gestopt wordt in thema’s als Cloud, Security en de nieuwe privacy wetgeving (GDPR), zodat uw organisatie de juiste adviezen en oplossingen krijgt.

In tijden dat professionele informatievoorziening niet langer een luxe is, maar bittere noodzaak, kunnen onze experts het verschil maken. Want vergeet niet: BI is echt een vak.

Meer weten over het BI Service Center? Vul dan het formulier hiernaast in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Nieuwste vacatures

75 services

neem contact op

*verplichte velden