Home-Slide-ALTEN-Academy

ALTEN Academy

Het actueel houden van de kennis van uw software professionals is van groot belang. Het versterkt het innovatieve vermogen van uw bedrijf en zorgt ervoor dat u sneller op ontwikkelingen in de markt kunt inspelen. ALTEN is uw partner voor specialistische trainingen op het gebied van real-time operating systemen en software development.

ISTQB

ISTQB is de leidende organisatie wereldwijd op het gebied van testcertificering. Om haar activiteiten te promoten, werkt ISTQB samen met bedrijven in meer dan 100 landen. De Alten Group was de eerste Global partner van ISTQB, het hoogst haalbare samenwerkingsverband. Bekijk de training.

UX Design

Ben je een product manager, beslisser binnen projecten of software engineer? Ontwikkel je applicaties met user interfaces? Werk je samen met designers? Dan kan deze training over de basisbeginselen van user experience een goede aanvulling zijn op jouw kennis. In deze eendaagse training komen zeer uiteenlopende aspecten van UX design aan bod. Bekijk de training….

Modern C++

De cursus “Modern C++” richt zich op de manier waarop de taal vandaag de dag gebruikt wordt. Het curriculum bestrijkt het hele gebied van C++ vanaf het begin tot geavanceerde onderwerpen. Hierbij wordt vooral de nadruk gelegd op het toepassen van een moderne stijl, resulterend in code die zowel correct als helder is. Bekijk training.

Linux Kernel Internals

De Linux Kernel Internals training geeft inzicht in de werking van de Linux kernel. De cursus behandelt de structuur van de Linux kernel en de plaats daarin van Linux kernel componenten zoals device drivers en andere kernel modules. Aan de hand van de source code van de Linux 2.6 kernel worden de belangrijkste kernel concepten en hun implementaties besproken. Bekijk training.

Linux Introductie

Een omschakeling naar Linux is niet eenvoudig. Zeker als de meeste ontwikkelaars gewend zijn onder Windows te werken kan de overgang naar Linux veel productiviteitsverlies en soms zelfs weerstand opleveren. Een Linux Introductie voor Windows gebruikers is in zo’n geval een nuttige investering die zijn geld zeker terugverdient. Bekijk training.

Linux Kernel Software Development

De cursus Linux Kernel Software Development behandelt het ontwikkelen en aanpassen van Linux kernel componenten zoals device drivers en andere kernel modules. Aan de hand van de source code van de meest recente, stabiele Linux kernel versie worden de belangrijkste kernel concepten en hun implementaties besproken. Bekijk training.

Enterprise Architect in één dag

De Enterprise Architect tooltraining is een klassikale training die uitstekend geschikt is om cursisten met UML ervaring en ervaring met object georiënteerd ontwikkelen, kennis te laten maken met het UML modelleringstool Enterprise Architect. Deze training geeft de cursist de kennis en de hands-on ervaring om UML modellen en code generatie uit te voeren m.b.v. Enterprise Architect. Bekijk training.

Software Development met Enterprise Architect

Alten biedt een unieke modulaire training aan, die onze kennis van Enterprise Architect combineert met inzicht in de vele toepassingsmogelijkheden in het software ontwikkelproces. De opbouw van de training is zodanig dat deze de ontwikkelcyclus van een applicatie volgt. Bekijk training.

Enterprise Architect Maatwerk Training

De inhoud van deze Enterprise Architect training bepaalt u volledig zelf. Deze training wordt vooraf gegaan door een intake, telefonisch of bij u op locatie. Aan de hand van de intake wordt een op úw organisatie en wensen toegespitst opleidingsplan opgesteld. Bekijk training.

C# en het .NET Framework

De inhoud van deze C# .NET training kan worden aangepast aan uw specifieke behoefte.  Bekijk training.

Test Driven Development

Test-driven development (TDD) is een agile software-ontwikkelmethodologie die gebaseerd is op een zeer korte ontwikkelcyclus. Hierbij worden requirements TDDeerst omgezet in specifieke tests, en daarna wordt pas de code geschreven die de test doet slagen. Bekijk de training.

neem contact op

*verplichte velden

De diensten
van ALTEN

 • Consulting

  Op basis van individuele kennis en vaardigheden leveren onze medewerkers een oplossing voor uw vraag.

 • Consulting team

  Alten neemt in dit geval de verantwoordelijkheid over van een product of een component.

 • Service center

  Alten neemt de volledige ontwikkeling van u over op een van onze Service centers

 • Work unit based services

  Werkzaamheden op basis van vaste, herhaalbare activiteiten. Zoals het uitvoeren van tests of het creëren van rapportages, met vaste afspraken in tijd en geld.

 • Fixed-price projecten

  Vaste afspraken over tijd, geld en de resultaten die opgeleverd moeten worden in het kader van een project.

ALTEN biedt verschillende soorten dienstverlening aan om optimaal aan te sluiten op de behoefte van de klant

De drie business
lines van ALTEN

ALTEN, de Europese marktleider in technology consulting & engineering, biedt ondersteuning aan de ontwikkelingsstrategie van haar klanten op het gebied van innovatie, R&D en IT systemen.
De 17.700 top ingenieurs van ALTEN voeren R&D projecten uit op het gebied van technische en informatiesystemen.