Werken als software consultant bij ALTEN Technology

Ben je benieuwd wat het inhoudt om als consultant bij ALTEN Technology werkzaam te zijn? Bekijk dan de video waarin Jasper uitlegt wat zijn werkzaamheden inhouden. Hij is momenteel werkzaam aan een project bij Kverneland als projectleider/software engineer en houdt zich bezig met architectuur, ontwerpen, processen, documenteren én is hard in de techniek werkzaam. “Waar in het verleden boeren vooral de weerberichten volgden om optimale resultaten te behalen, zetten ze daarvoor nu slimme apparatuur in. Innovaties zorgen ervoor dat de boer nu een ‘smart farmer’ is en met behulp van sensoren, data, gps tot op de millimeter nauwkeurig kan zaaien, bemesten en oogsten! Embedded Software speelt bij deze innovaties een belangrijke rol!”

Dit is één van de video’s waarin consultants van ALTEN vertellen over hun werkzaamheden. Wil je meer video’s bekijken, volg dan deze link.

Ben je enthousiast geworden en wil je bij ALTEN werken? Solliciteer dan als Embedded Software Engineer óf op een van de andere vacatures!

Nieuwste vacatures

75 services

Werken als Testconsultant bij ALTEN IT

Ben je benieuwd wat het inhoudt om als consultant bij ALTEN IT werkzaam te zijn? Bekijk dan deze video waarin Mohamed [...]

Werken als Technisch Consultant bij ALTEN Technology

Ben je benieuwd wat het inhoudt om als consultant bij ALTEN Technology werkzaam te zijn? Bekijk dan deze video waarin Marnix [...]