Werken als Testconsultant bij ALTEN IT

Ben je benieuwd wat het inhoudt om als consultant bij ALTEN IT werkzaam te zijn? Bekijk dan deze video waarin Mohamed uitlegt wat zijn werkzaamheden inhouden. Hij is momenteel werkzaam als Testanalist bij de Raad voor de Rechtsbijstand en houdt zich bezig met functioneel testen bij de vernieuwing van de bedrijfsapplicaties. Reviews, requirements, testanalyse, testtools en testautomatisering spelen daarbij allemaal een belangrijke rol. De werkzaamheden worden uitgevoerd in zowel waterval als agile projecten binnen de organisatie.

Dit is één van de video’s waarin consultants van ALTEN vertellen over hun werkzaamheden. Wil je meer video’s bekijken, volg dan deze link.

Ben je enthousiast geworden en wil je ook bij ALTEN werken? Solliciteer dan als Testconsultant óf op een van de andere vacatures!

Werken als software consultant bij ALTEN Technology

Ben je benieuwd wat het inhoudt om als consultant bij ALTEN Technology werkzaam te zijn? Bekijk dan de video waarin [...]

Werken als Technisch Consultant bij ALTEN Technology

Ben je benieuwd wat het inhoudt om als consultant bij ALTEN Technology werkzaam te zijn? Bekijk dan deze video waarin Marnix [...]