Technology consulting & engineering

70%van de omzet
in 2018

Research & development van technologische innovaties in de (hightech) industrie.

Technologische uitdagingen en de toegevoegde waarde van ALTEN

Bij ALTEN draait het om techniek. Onze opdrachtgevers zijn toonaangevende technisch georiënteerde bedrijven, onder andere in de industrie, telecom en verkeer & vervoersmarkt. Voor deze bedrijven werken wij met hooggekwalificeerde ingenieurs, aan innovatieve technische ontwikkelingen.

Globalisatie en nieuwe technologieën hebben ervoor gezorgd dat industriële producenten serieus hun product & service aanbod moeten herzien. Aanpassing aan lokale behoeften, steeds korter wordende product-time-to-market tijden, beheren van kosten door  veranderende levenscycli van producten, innovatie en technologische doorbraken: zeer complexe parameters waarvoor ALTEN haar Technology Consulting and Engineering services heeft ontwikkeld.

De flexibiliteit van onze organisatie én de project methoden (CMMi niveau 3)  zorgen ervoor dat productontwikkelingen versneld kunnen worden tegen concurrerende prijzen in een proces met continue verbeteringen op het gebied van elektronica, software en mechanica.

Onze wereldwijde activiteiten zorgen ervoor dat we de internationale groei  van onze klanten kunnen ondersteunen, enerzijds door het bieden van lokale ondersteuning aan hun R&D teams en anderzijds door het managen van transnationale projecten. Dit zijn de redenen waarom ALTEN is uitgegroeid tot de technologische partner van Europa’s grootste bedrijven op het gebied van automotive, financiële dienstverlening en lucht- en ruimtevaart.

Belangrijkste kenmerken:

  • Europees leider in de Technology Consulting  and Engineering markt
  • Bijna 10.000 ingenieurs die de gehele industrie en telecom sectoren kunnen afdekken
  • Kennis geborgd, project methodieken gecertificeerd op CMMI Level 3
  • Wereldwijd capaciteit om deel te nemen aan nationale en transnationale projecten

Nieuwste vacatures

75 services

The Technology
partner