Nam’s Testimonial

Nam werd een jaar geleden lid van het Mechatronics team na het voltooien van zijn afstudeerstage bij ALTEN. Hij vindt zijn project technisch uitdagend omdat hij met het team aan de nieuwste producten werkt bij grote bedrijven. De machine waaraan hij werkt moet nóg beter, sneller en nauwkeuriger worden dan voorgaande machines waarbij succes enkel gegarandeerd is, wanneer er een goede samenwerking is tussen de vele teams en vakgebieden.

Nam zegt hierover: “Bij mijn huidige opdrachtgever heb ik in korte tijd enorm veel geleerd. Het interessante hieraan is dat het erg specialistisch werk is. Hierdoor wordt je een belangrijke schakel die bijdraagt aan een complex product van een enorm bedrijf.

Als partner van veel bedrijven, biedt ALTEN  een grote variatie aan jobs en allerlei mogelijkheden om je kennis te verbreden. Dit maakt het mogelijk om een opdracht te vinden die echt bij je past, en dat maakt het interessant. Verder zijn er naast het werk ook regelmatig sociale activiteiten waar je je collega’s weer tegenkomt, en dat is wat ALTEN leuk maakt!”

Tijdens mijn afstudeerstage bij ALTEN leerde ik de sfeer en cultuur van het bedrijf kennen. Direct werd ik al betrokken bij het grotere geheel en dit is voor mij heel belangrijk. Dit leidde tot mijn keuze voor ALTEN, want ondanks dat iedereen verspreid zit over verschillende opdrachten, voelt het toch als één team.”