Jacques’ Testimonial

Jacques werkt inmiddels bijna een jaar bij ALTEN als consultant bij de unit Technical Software in Eindhoven. 

“Ik heb voor ALTEN gekozen omdat ik op zoek was naar een praktische toepassing van wat ik geleerd heb tijdens mijn studie Biomedische Technologie. ALTEN leek mij de juiste keuze om de switch naar de Technische Software te maken. Ik kreeg namelijk de mogelijkheid om de Masterclass te volgen.

Vanaf het moment van mijn sollicitatie voel ik me hier op mijn gemak vanwege de open sfeer en leuke collega’s. Zowel tijdens de serieuze events, zoals maandmeetings en kennisavonden, alsook de vele ‘fun’ events die worden georganiseerd.

Daarnaast biedt ALTEN mij de mogelijkheid om bij verschillende toonaangevende bedrijven, groot en klein, te zien hoe het eraan toe gaat. Met als grote pluspunt voor mij de aanwezigheid van klanten met een biomedisch gerelateerd product. Tevens kan ik me technisch blijven ontwikkelen door middel van cursussen aangeboden door de ALTEN Academy en overleg met meer ervaren collega’s.

In mijn rol als Test Engineer leer ik de Technische Software sector kennen vanuit een overzichtsperspectief. Zo kan ik veel ervaring en kennis opdoen met alle facetten die betrokken zijn in het succesvol opleveren van complexe producten. Bij mijn huidige opdracht startte ik als enige tester in een klein team. Hierdoor had ik veel verantwoordelijkheden, kon ik  mijn eigen koers bepalen, en heb ik in korte tijd zowel persoonlijk als technisch veel ervaring opgedaan.”