ALTEN Gold Partner Microsoft

ALTEN heeft de status van GOLD partner bij Microsoft behaald. En wel op twee vlakken, namelijk:  Gold Partner Cloud platform en Gold partner Data platform.

In de afgelopen jaren heeft de Business Unit ‘Business Intelligence & Analytics’ zich sterk ontwikkeld op beide gebieden binnen het Microsoft-domein. We hebben bij verschillende klanten  succesvolle implementaties uitgevoerd op het gebied van Data en BI, zowel on-premise als op het Azure cloud platform.

Eerder dit jaar was ALTEN al Cloud Solution Provider geworden. Dit betekent dat wij Azure producten kunnen aanbieden aan klanten en deze ook voor hen kunnen beheren. Met deze stap naar het gold partnership verstevigen we de relatie met Microsoft en onze positie in de markt als Microsoft data en cloud specialist.

Jan-Paul Meijer, Business Unit Manager BI&A licht toe: “Wij zijn al ruim 10 jaar succesvol binnen het BI-domein met een sterke voorkeur voor Microsoft producten. Met de komst van het Azure data platform hebben we onze dienstverlening uitgebreid. Onze consultants hebben zich hierin gespecialiseerd en zijn tevens gecertificeerd. Zo kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn. Microsoft erkent dit door ons de GOLD partner status op beide gebieden toe te kennen.”

Binnenkort breidt ALTEN het Data & Analytics portfolio verder uit door onder andere het lanceren van nieuwe, data gerelateerde, proposities op het Azure platform. Daarnaast zijn we druk bezig met het bereiken van de Gold Partner Status voor de Analytics competentie, om ook de expertise die we daarin bezitten te laten erkennen.