Faye’s Testimonial

Faye is sinds 2016 werkzaam bij de unit Test Services in Capelle a/d IJssel. “ALTEN heeft veel aandacht voor haar medewerkers”. Zo vertelt Faye dat ALTEN haar goed heeft geholpen met het aanvragen van extra verlof bij de klant wegens zwangerschapscomplicaties.

“Ik werk als consultant omdat ik veel wil leren, mezelf graag ontwikkel en mezelf wil uitdagen. In mijn rol als Test Consultant binnen ALTEN heb ik dat zeker gevonden. Ze gaven mij het gevoel dat ik samen met mijn domeinkennis en hun jarenlange ervaring in software testen mezelf tot een waardevolle testconsultant zou kunnen ontwikkelen. En dat is gelukt.

Binnen mijn opdracht heb ik veel vrijheid om een werkend eindresultaat neer te zetten. Daarnaast geeft het me mogelijkheden om me te ontplooien in verschillende disciplines. Als tester in een devops team werk ik mee aan het ontwerpen van de userstories, het scherpstellen van de requirements, enz.  Hierdoor is geen enkele dag hetzelfde.

Ook de verschillende persoonlijkheden, de behulpzaamheid en het meedenken van collega’s bij ALTEN zijn mij erg opgevallen. Iedereen is bereid om je te helpen en zeker als starter, destijds, is dat erg fijn. Je bent niet zomaar een nummer. Het is een informele club met gezellige professionals.”