App voor Hajraa buitentoernooi

Het grootste Europese volleybaltoernooi op gras, Hajraa Buitentoernooi, wilde meegaan met de moderne tijd en heeft aan ALTEN Nederland verzocht een webapplicatie te bouwen waarmee ze het toernooi kunnen beheren. Daarnaast was er het  verzoek om een mobiele applicatie voor de deelnemers te maken om alle wedstrijden en teams te kunnen volgen.

Het probleem voorheen was dat alles via papier ging, en je kan je wel voorstellen dat met meer dan 400 teams dit niet meer te overzien is. Ze wilden het sneller, efficiënter, gebruiksvriendelijker en moderner. Ontwikkelaars van ALTEN Nederland zijn vervolgens met dit leuke project aan de slag gegaan en hebben met behulp van AngularJS, NodeJS en SQL twee applicaties gebouwd via het SCRUM-methodiek.

Voor de organisatoren is er een webapplicatie gebouwd waarin ze zelf alle kandidaten kunnen registeren, toernooien en poules kunnen aanmaken, wedstrijdscores kunnen invullen en nog wat andere extra’s. Vervolgens kunnen mensen via de mobiele applicatie hun favoriete teams volgen, wanneer en waar ze spelen, de scores, wat hun ranking is en verdere algemene informatie.

Het project is nu met succes afgerond en wij  zijn ook zeer benieuwd naar het verloop van het Hajraa toernooi. Hopelijk kan de organisatie mede dankzij de gebouwde applicaties meer ontspannen genieten van de wedstrijden.

Tag
sponsoring