Playground Performance Testen

In haar rol als kennispartner organiseert ALTEN Playgrounds. Dit zijn vakinhoudelijke avonden waarin theorie aan bod komt, maar deelnemers ook ‘hands-on’ aan de slag gaan om praktijkervaring op te doen.

Wegens groot succes, wordt de Playground ‘Performance Testen’ nogmaals gegeven. Dit keer in Amstelveen.

Tijdens deze Playground, die plaatsvindt op 13 november, nemen we je in één avond mee door een performancetesttraject: van het bouwen van een script, het draaien van een test tot en met een beknopte analyse van de resultaten. Je gaat hands-on aan de slag met een bekende performancetest tool, waarna de ontwikkelde scripts gebruikt  worden om de testapplicatie te belasten. En dan maar kijken wat er gebeurt!

Want, wat komt er  allemaal kijken bij een performancetest? Wat voor inzichten levert performancetesten op? En hoe help je een opdrachtgever hiermee? Dat en nog veel meer komt aan bod deze avond. De presentatie is in handen van Mark van Dorst en Arend Oost.

Datum: dinsdag 13 november
Locatie: Amstelveen

Agenda
17:30 Ontvangst
17:45 Diner
18:30 Deel 1: Bouw je eigen performancetestscript
19:45 Deel 2: Performancetest
20:30 Borrel

Deelname is kosteloos, maar in verband met het beperkt aantal plaatsen, willen we je toch vragen je in te schrijven via het formulier hieronder. Wij kijken uit naar je komst!

Wij gebruiken uw naam en e-mail alleen voor de organisatie van evenementen.

Privé: Technische Pubquiz 7 november 2018

Wat is de grootste bekende ster in het heelal? Weet jij het antwoord op deze vraag? Doe dan mee aan [...]

Innovation Seminar

ALTEN nodigt u uit voor een nieuwe editie van het jaarlijkse Innovation seminar: ‘Data Driven Business Innovation’ De versnelde technologische [...]

Playground Blockchain

In haar rol als kennispartner organiseert ALTEN Playgrounds. Dit zijn vakinhoudelijke avonden waarin theorie aan bod komt, maar deelnemers ook [...]

Privé: Meet ALTEN op 11 oktober 2018

Kom op 11 oktober 2018 kennismaken met ALTEN! Ken je ALTEN nog niet en wil je met ons kennismaken? Ben [...]