BDD

IT Playground: Sprint 81 BDD

Maak jij dagelijks gebruik van Cucumber, SpecFlow of andere tools? Maar ben je op zoek naar hoe je scenario’s duidelijker kunt beschrijven, zodat ze ook voor de business te begrijpen zijn? Kom dan op 15 november naar onze IT Playground: Sprint 81 BDD!

Deze workshop staat in het teken van hoe we vanuit een idee scenario’s kunnen definiëren en van daaruit features kunnen bepalen. Dit doen we met behulp van examples. Het creëren van een shared understanding binnen het team staat daarin centraal.

Wat gaan we niet doen:
Coding dojo! Het automatiseren van scenario’s is iets wat menig team beheerst, echter je scenario’s gebruiken als living documentation is iets wat vaak een gemis is.

Wat gaan we dan wel doen:
Practice, practice and practice! We leggen de focus op het creëren van een shared understanding wat als input zal dienen voor het maken van scenario’s en uiteindelijk je features. Deze features vormen onze living documentation en kunnen geautomatiseerd worden. Zo is de cirkel compleet. We zullen hands-on aan de slag gaan daarom is een laptop vereist! Vergeet die niet mee te nemen.

Deze Playground vindt plaats op woensdag 15 november op ons kantoor in Capelle aan den IJssel (Fascinatio Boulevard 582).

Programma:
17.30 – 18.00 uur: Ontvangst
18:00 – 19.00 uur: Dinerbuffet
19.00 – 21.00 uur: Playground BDD
21.00 uur: Borrel

Ben je geïnteresseerd? Schrijf je dan snel in via onderstaand formulier:

Ik meld me graag aan voor de Playground: Sprint81 BDD