IoT Hackathon ‘From sensors to cloud’

Op dinsdag 19 februari a.s. vindt de IoT Hackathon ‘From sensors to cloud’ plaats op het ALTEN kantoor in Eindhoven.  Het doel van deze hackathon is om sensoren te verbinden met de cloud (Azure) en de kracht te ervaren van data met analytics en visualisatie. Deze hackathon is interessant voor hard-, software- en data-minded engineers, die meer willen leren over het hele proces, van sensoren tot leesbare gegevens.

Deze avond is bedoeld om op een leuke, competitieve manier kennis te maken met the Internet of Things. In teamverband ga je hands-on aan de slag met diverse opdrachten, van het verwerken en analyseren van real-time data tot het maken van visualisaties, met behulp van Microsoft Azure tools.

Het maakt niet uit hoe (on)ervaren je bent, aan het eind van de avond weet je hoe het is om zelf te bouwen met de nieuwste technologieën binnen dit vakgebied. Wil je op een laagdrempelige manier kennis maken met dit onderwerp? Laat de jury zien wat jij kan en win leuke prijzen!

Datum: dinsdag 19 februari 2019
Tijd: 17.00 – 22.00 uur
Locatie: ALTEN Kantoor Eindhoven (Hurksestraat 45)

Benodigdheden: laptop (gelieve zelf mee te nemen)

Doe je mee? Schrijf je in via onderstaand formulier. Je kunt je inschrijven met een team of individueel. Wij kijken uit naar je komst!

IoT Hackathon 'From sensors to cloud'