Baan clinic – Rotterdam

ALTEN heeft een baan voor je gereserveerd!

Op 8 januari 2019 vindt het wielrenevent de Zesdaagse van Rotterdam plaats in Ahoy en jij kunt daarbij zijn! ALTEN Nederland consultant, voormalig profrenner en Nederlands Kampioen Sven, geeft die dag een baan clinic, waaraan jij kunt deelnemen. Een unieke kans in een unieke omgeving!

Elk jaar komen in Rotterdam Ahoy de beste baanrenners ter wereld samen. Zes dagen felle wielerstrijd in de koppelkoers, achter de derny en op de sprint. Absolute topsport in een gezellige ambiance, met een uitgebreid en afwisselend programma. Wil jij hierbij zijn en tegelijkertijd uitgebreider met ALTEN kennismaken? Dan nodigen we je van harte uit. We bieden je daarvoor de volgende opties aan:

Baan Clinic (overdag)

Tijdens de clinic van Sven leer je welke technieken je moet toepassen om een optimaal resultaat te behalen, waarbij je één uur lang over dezelfde baan rijdt als de absolute wereldtop, in dé indoor sportarena van Nederland. De middag start om 12.00 uur en eindigt ongeveer rond 18.00 uur. We sluiten deze sportieve middag af met een dinerbuffet. Kijk hier voor inspiratie.

Van: 12:00 uur – 18:00 uur

Avondprogramma

Het avondprogramma start om 17:00 uur met een dinerbuffet. Vervolgens kun je live genieten van o.a. puntenkoersen, koppeltijdritten, supersprints en natuurlijk… de huldigingen. Deze avond eindigt rond 22:45 uur. Voor meer informatie over het programma, klik hier.

Van: 17:00 uur – 22:45 uur

Hoe maak je kans om hierbij te zijn?

Wil je bij dit event aanwezig zijn, wacht dan niet te lang om je in te schrijven, er is slechts beperkt plaats! Schrijf je uiterlijk 21 december 2018 in via onderstaand formulier en geef aan of jij je voor de baan clinic of het avondprogramma wilt inschrijven. Aangezien er slechts beperkt plaats is, ontvang je na 21 december  bericht of je definitief bent geselecteerd.

Ik meld me graag aan voor de baan clinic